Onderhoud
Onderhoud cv-ketel en ventilatiesysteem
Bosanti biedt onderhoudspakketten voor uw cv-ketel of ventilatiesysteem. Zo weet u zeker dat alles optimaal werk en komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt contact met ons opnemen voor een losse onderhoudsbeurt. Maar u kunt ook een jaarcontract met ons afsluiten.


Chemische reiniging waterleiding
Heeft u in uw bedrijf of instelling alle maatregelen getroffen om legionella tegen te gaan? Maar zijn er nog steeds overschrijdingen van de toegestane norm? Dan is een chemische reiniging van de waterleidingen een optie. Wij kunnen dit uitvoeren voor zowel grote als kleine drinkwaterinstallaties. Neemt u vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie.

Inspectie op grote hoogte
Bosanti kan u helpen wanneer u de conditie van uw daken en gevels wilt inspecteren. We doen dit met een speciale drone die voorzien is van een camera. Vanaf de grond kunnen we beelden maken op grote hoogte. Geen gevaarlijke toestanden dus met ladders en steigers voor uw gevel. Wilt u weten of deze veilige en kostenbesparende oplossing iets voor u is? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
013 - 82 20 879
info@bosanti.nl
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Bosanti Installatietechniek
Bezoek de website van KIWA
Wij zijn lid van:
ALGEMENE VOORWAARDEN
WERKGEBIED
GEGEVENS
De Kraan 12
5056 EB  Berkel-Enschot
T: 013 - 82 20 879
E: info@bosanti.nl
K.v.K.: 528242920000
Tilburg e.o.
Noord-Brabant
Zuid-Nederland
Vrijblijvend advies? Bel ons op 013 - 822 0879
Voor bedrijven
Voor particulieren
013 - 82 20 879
info@bosanti.nl

Bezoek de website van VCA
DOWNLOADS
Bezoek de website van Uneto Vni